Gulas de cartofi cu carnat de casa

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 10 Noi 2010 | 16436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi,
  • ulei,
  • 2 buc.ceapa, mari,
  • un morcov,
  • pasta de ardei,
  • 70g pasta de tomate ,
  • 2 buc.usturoi,
  • sare,piper,
  • patrunjel verde,
  • 2 foi de dafin si carnati de casa pentru prajit 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de cartofi cu carnat de casa:

Punem carnati la fiert la foc potrivit intr-o tigaie cu apa cat sa-i acopere.In timp ce carnatii fierb ne apucam sa facem gulasul de cartofi.Punem la prajit intr-o ceasca de ulei ceapa tocata marunt si lasam 5 minunte sa se caleasca adaugam pasta de ardei,morcovul taiat cubulete,sare,piper si o cana de apa.Lasam sa fiarba 10 minute apoi adaugam cartofi taiati cubulete ii acoperim cu apa nu foarte mult si lasam sa fiarba la foc mic pana aproape au fiert cartofi.Cand sunt aproape fierti punem usturoiul pisat,pasta de tomate,doua foi de dafin,sare si piper daca mai trebuie si mai lasam pana s-a facut o tocanita cu sos(nu foarte gros).Inainte de a se lua de pe foc se adauga patrunjelul taiat fin.          Acum ne ocupam de carnati pe care i-am supravegheat in timp ce faceam gulasul.Daca apa in care au fiert a scazut punem 3 linguri de ulei si lasam sa se rumeneasca frumos.Servim la masa gulasul de cartofi cu carnati si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de cartofi cu carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor in vas acoperit