Gulas de porc cu branza si ciuperci

de reisnaor_2006 in Porc, 22 Aug 2014 | 4381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr branza cubulete
  • 3 lg de rosii cubulete
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu branza si ciuperci:

Ceapa si ardeiul le taiem cubulete si le calim in ulei. Adaugam ciupercile si rosile si le dam intr-un clocot.

Adaugam si carnea de porc, acoperim cu apa si lasam sa fiarba.

Cand este carnea fiarta saram si piperam dupa gust si adaugam branza taiata cubulete.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]