Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot 3,5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 8 Noi 2016 | 9199 vizualizari

 

La slow cooker-ul Crock-Pot a iesit foarte bun! Imi place din ce in ce mai mult de el!

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de porc
  • 300g costita afumata
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia mare
  • 6-7 cartofi
  • 4 rosii
  • 50ml ulei
  • 100ml pulpa de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 2 foi dafin
  • vegeta
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot 3,5 L:

Carnea se spala, se usuca si se taie bucati.

Costita se taie bucati mari.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeiul se curata si se taie patratele.

Rosiile se spala si se taie cubulete.

Cartofii se curata si se taie bucati mari.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot  se pune uleiul si pe rand ceapa, ardeiul, rosiile, cartofii.

Se pun condimentele, carnea si costita si se amesteca bine.

Se pune pulpa de rosii si pasta de ardei, completam cu apa pana la nivel si amestecam.

Se pune vasul in aparat, se pune capacul, se seteaza pe pozitia "high" si se lasa 4 ore.

La final se potriveste de gust si se adauga patrunjelul verde tocat.

Eu l-am pus si la cuptor pentru 30 minute.

Se mananca cu muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot 3,5 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]