Gulas de Soia Inedit cu chimen

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 25 Apr 2013 | 9024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de Soia cuburi Inedit
  • 2-3 linguri cu suc de rosii
  • 1/2 l supa de legume
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 cepe albe
  • 2 morcovi
  • ardei iute
  • 2 cartofi
  • 1 rosie
  • condimente: o lingurita de chimen, sare dupa gust, un praf de chili, busuioc si tarhon
  • optional: marar sau/si patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de Soia Inedit cu chimen:

Incepem prin a fierbe cuburile de soia Inedit pentru 15-20 de minute. Le presam usor cu o paleta pentru a elimina surplusul de apa, dupa care le calim impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand acestea din urma devin translucide, adaugam ardeiul gras, morcovul si rosiile (feliate/cuburi). Condimentam dupa gust, adaugam supa de legume si cartofii. Lasam sa fiarba totul la foc mic, pana ce cartofii sunt suficient de moi, adaugam ardeiul iute si sucul de rosii, si, mai lasam 5-10 minute, cat sa dea intr-un clocot. La final presaram marar sau patrunjel proaspat. Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Daca va place chimenul, pentru un plus de aroma, adaugati-l macinat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de Soia Inedit cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

26.04.2013, 09:48

Eu de soia nu pap...insa mancarica ta arata delicios!

Dya Daniela Andrei 1

26.04.2013, 15:47

Multumesc Fluturas!

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:55

Foarte buna si prezentarea super faina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti de post