Gulas unguresc

de Lau in Vita, 25 Mai 2017 | 4719 vizualizari

 

M-am inspirat de la Camelya

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita
  • ulei de masline
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 bucata praz
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • chimen
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 400 g suc de rosii(facut in casa)
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas unguresc:

Carnea o spalam, o taiem bucati si o punem la fiert, in apa cu sare si 2 foi de dafin, o spumam bine.

Intre timp, cat fierbe carnea, ne ocupam de legume, le spalam, curatam si tocam marunt, iar morcovul il taiem rondele.

Intr-o tigaie, adaugam uleiul si, cand s-a incalzit, adaugam carnea (pe care am scos-o pe servetele de bucatarie), lasam sa se prajeasca putin, dupa care adaugam ceapa, amestecam si lasam cca. 2 minute, dupa care adaugam restul de legume.

Lasam cca. 3 minute, dupa care adaugam pasta de tomate, sucul de rosii, condimente dupa gust, amestecam si mai lasam cca. 5 minute, dupa care transferam intr-o oala, adaugam 2 cani de apa, cartofii curatati si taiati cubulete.

Lasam sa fiarba pana ce scade si legumele sunt fierte.

La final, adaugam patrunjelul verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas unguresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papoutsakis