Gustare rece

de miki_a in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2016 | 4603 vizualizari

 

Rețete de Paști
Din categoria "aș mai mânca ceva dar nu știu ce (și în nici un caz mâncarea gătită din frigider)" vă prezint o gustare rece, rapidă și sățioasă!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. cârnaț dublu afumat;
  • 50 gr. pastramă feliată subțire;
  • 50 gr. kaiser feliat;
  • 50 gr. măsline (combinate);
  • 50 gr. cașcaval;
  • 1/2 castravete Fabio;
  • 1 ceapă roșie;
  • 5-6 roșii cherry;
  • chifle.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare rece:

Spălăm, curățăm și feliem legumele după preferință.

Așezăm carnea, cașcavalul, măslinele și legumele pe platouri, formând decoruri.

Servim cu chifle (și eventual sosuri de muștar, ardei, roșii, iaurt, usturoi etc).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare rece" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melcisori si ciupercute