Gyeran Jjim

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2012 | 6704 vizualizari

 

Ca sa nu ziceti ca va chinui cu retete coreene,azi va aduc in atentie ...inca una,dar de data aceasta va arat ceva se poate realiza cu produse autohtone.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/4 lingurita gochugaru (pudra de ardei iute korean)
  • 1 ceapa verde
  • 100 ml apa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gyeran Jjim:

Ceapa verde se curata si se taie. Se sparg ouale intr-un bol si se bat impreuna cu ceapa verde,sarea,gochugaru si apa.

Se pune bolul intr-o oala,in care se pune apa pana la jumatatea bolului.Se acopera oala cu capac si se da la foc cam 20 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gyeran Jjim" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (26)

La Ancuta 1

20.04.2012, 10:52

Chiar interesanta reteta

La Ancuta 1

20.04.2012, 10:53

Eu ce sa-i spun ardeleanului, ca el mai merge prin Miercurea Ciuc si poate cere vreodata pe acolo mancarea asta traditionala

jolygina 1

21.04.2012, 11:30

nu am mai auzit ,arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ochiuri in rosii invelite cu prosciutto