Hamsii prajite

de Bya Ralu in Peste, 3 Sep 2013 | 7057 vizualizari

 

Nu mai facusem pana acuma,dar ies tare bine.

 

INGREDIENTE

  • 500 g hamsii proaspete
  • sare.piper
  • 2 linguri de faina
  • 4 linguri de malai
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii prajite:

Hamsiile trebuiesc curatate de solzi,de cap si intestine si se scoate si oasele.

Faina se amesteca cu malaiul,iar hamsiile curatate si clatite bine sub jet de apa se trec prin amestecul de fainoase.

Se pun la prajit in ceaun in uleiul incins.

Se lasa pe fiecare parte pana se rumenesc putin.

Se scot pe un servet de hartie,se stropesc cu lamaie si se servesc cu mujdei de usturoi

TIPS-URI

1

Hamsiile mici nu se mai curata de intestine si nici de oase,se spala bine sub jet de apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şprot prăjit (Hamsii prăjite)