Hrean in otet

de MotanLaOale in Muraturi, 7 Noi 2020 | 11399 vizualizari

 

Mi-a ramas de la pusul verzei si am zis sa il folosesc.

 

INGREDIENTE

  • 2 radacini hrean (600g)
  • 200ml otet de vin 9%
  • 800ml apa
  • 1 lingura sare grunjoasa
  • 4 linguri zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean in otet:

Radacinile de hrean se curata, se spala si se usuca.

Se dau prin razatoarea cu gauri mici, cu grija ca se lasa cu plans.

Se pune hreanul in borcane. Eu am folosit borcane mai mici.

Se pune pe foc apa, otetul, sarea, zaharul si se fierbe 2 minute dupa ce da in clocot.

Se toarna fierbinte in borcanele puse pe o tava metalica sa nu se sparga.

Se pun capacele si se pun la racit intr-un prosop.

Cand sunt reci se pun in camara.

Dupa ce se deschid se tin in frigider.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hrean in otet, la borcan