Hribi cu ceapa si usturoi

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 14 Dec 2010 | 35217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g hribi
  • 1 ceapa mai mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • boia de ardei dulce/picanta
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu ceapa si usturoi:

Ceapa taiata julien si usturoiul taiat feliute se soteaza in putin ulei.Se adauga putina boia dulce (sau picanta-dupa preferinte)apoi hribii  si lasam la inabusit circa 10 min dupa care  stingem totul cu o cana cu apa.Lasam sa fiarba totul la foc potrivit, sub capac circa 30-40 min. dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust .Asezonam cu patrunjel verde.Se poate servi ca atare , ca garnitura sau cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (69)

Sylvia 1

19.12.2010, 10:37

Medi viiiiiiiiiiiin

Bucataras Medi 1

19.12.2010, 14:48

Sylvia, te assssssssssssstept cu drag....................

Ina 1

19.12.2010, 17:19

Nu ma intereseaza: mai faci o portie Vin la masa la tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de chiftelute de cartofi de post, din doar 5 ingrediente!