Hummus

de sebirizescu in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2015 | 5410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de naut
  • 1 catel de usturoi
  • putina apa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Nautul se clateste sub jet de apa si se pune in blenderul Oster.

Se pun condimentele si usturoiul pisat.

Treptat se adauga apa in timp ce pornim blenderul la viteza a 2-a pana devine pasta.

Se pune pasta intr-un castron, deaspura punel putin ulei de masline si presaram boia dulce.

TIPS-URI

1

Se serveste pe paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]