Iahnie de fasole

de Panacris in Mancaruri de post, 10 Iul 2012 | 4387 vizualizari

 

O mancarica traditionala simpla si gustoasa!:)

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe 500 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • morcovi 3 bucati,
  • sare iodata,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea se alege si se pune in apa rece, de seara pana dimineata. Se scurge de apa si se pune la fiert, in oala cu presiune, impreuna cu ceapa si morcovii, cca. 30 de minute, asezonata de sare, boia, cimbru, roamarin si foaia de dafin.

Se serveste simpla sau acompaniata de carnati afumati si neaparat muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

BuburuzaBubu 1

11.07.2012, 08:26

buuna tare

laura_n 1

11.07.2012, 14:16

imi place ca are si legume prin ea, o bunatate

Panacris 1

11.07.2012, 15:23

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole - Reteta gustoasa de post