Iahnie de fasole

de delia64 in Mancaruri de post, 31 Ian 2013 | 4427 vizualizari

 

O mancare numai buna pentru zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de fasole de 800 de g
  • 50 ml ule
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 linguri ketceap de casa
  • patrunjel si marar verde de la congelator
  • sare, piper dupa gust
  • foi de dafin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Punem uleiul la incins.

Taiem legumele cubulete. 

In uleiul incins adaugam ceapa si usturoiul taiate, amestecand pana devin sticloase.

Pe  urma punem ardeii si ketceapul si-i lasam pana isi lasa zeama, dupa care adaugam conserva de  fasole.

Punem o cana de apa calda si lasam sa fiarba toate incet amestecand din can in cand.

La urma presaram patrunjel si marar si 2-3 foi de dafin.

Pofta  buna!!!

TIPS-URI

1

se poate folosi si fasole uscata pusa de seara la innmuiat;

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta