Iahnie de fasole

de Nepotica in Mancaruri de post, 27 Mai 2010 | 8816 vizualizari

 

Este o reteta de post, eu pun foarte multe mirodenii si nu folosesc delikat.Folosesc fasolea cu boabe mari, este foarte dulce !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole boabe(mare)
  • 4-5 cepe potrivite
  • 2 linguri ulei de masline sau porumb
  • pasta de tomate dupa gust
  • cimbru
  • ghimbir macinat
  • boia de ardei dulce
  • piper alb
  • tarhon
  • foii de dafin
  • usturoi granulat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Se pune fasolea la imuiat in apa de preferat de seara pana dimineata,dupa cre spalati fasolea intr-o strecuratoare, puneti-o la fiert ,eu arunc doua ape dupa ce a dat in clocot.

Dupa ce a fiert fasolea pregatiti intr-o cratita uleiul cu cepele taiate marunt, eu nu calesc ceapa pun un pahar cu apa si o las cu capac la inabusit, iese la fel de gustoasa. Dupa ce s-a inmuiat ceapa adaugati fasolea si o mai lasati sa fiarba cam un sfert de ora, este important sa fierbeti foarte bine fasolea,se adauga pasta de tomate dupa gust si culoare,si adaugati si condimentele.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor