Icre Arici

de housy in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 9144 vizualizari

COMENTARII (9)

Adinacarla 1

27.06.2010, 13:35

frumos arici...dar si gustos

eclerash 1

27.06.2010, 13:52

foarte frumos si cum l-ai facut dar mai ales motivul pentru care l-ai facut asa...

biancas76 1

27.06.2010, 15:00

Tare frumos arata ariciul tau!! Super chiar.

Ramonaky 1

27.06.2010, 17:36

foarte frumos ariciul tau

ela 1

27.06.2010, 19:32

ce arici.....

nadina73 1

27.06.2010, 20:53

super ariciul tau

mihaelar63 1

27.06.2010, 22:45

felicitari , ai avut de la cine invata , am si eu niste icre proaspete , ulei nu pui deloc ?

Laly 1

27.06.2010, 23:14

Ce dragut ariciul tau.Cred ca este domestic,daca sta asa cuminte la tine pe farfurie

housy 1

03.07.2010, 21:19

ups....ba da.....pun si ulei....l-am uitat in reteta.....chiar parea cam usoara grisul cu icrele se freaca cu ulei...k la maioneza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]