Icre Arici

de housy in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 8449 vizualizari

COMENTARII (9)

Adinacarla 1

27.06.2010, 13:35

frumos arici...dar si gustos

eclerash 1

27.06.2010, 13:52

foarte frumos si cum l-ai facut dar mai ales motivul pentru care l-ai facut asa...

biancas76 1

27.06.2010, 15:00

Tare frumos arata ariciul tau!! Super chiar.

Ramonaky 1

27.06.2010, 17:36

foarte frumos ariciul tau

ela 1

27.06.2010, 19:32

ce arici.....

nadina73 1

27.06.2010, 20:53

super ariciul tau

mihaelar63 1

27.06.2010, 22:45

felicitari , ai avut de la cine invata , am si eu niste icre proaspete , ulei nu pui deloc ?

Laly 1

27.06.2010, 23:14

Ce dragut ariciul tau.Cred ca este domestic,daca sta asa cuminte la tine pe farfurie

housy 1

03.07.2010, 21:19

ups....ba da.....pun si ulei....l-am uitat in reteta.....chiar parea cam usoara grisul cu icrele se freaca cu ulei...k la maioneza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rosii umplute cu branza