Icre de biban prajite

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2010 | 15639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g icre de biban(sau salau)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita condimente pt peste
  • faina
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de biban prajite:

speli sub jet de apa rece icrele,le pui pe un servet sa se scurga bine de apa apoi le presari cu sare si piper.

intr-o farfurie pui cateva linguri de faina amestecata cu condimentul pt peste si treci icrele prin acest amestec.le prajesti in ulei incins pana devin aurii pe toate partile si le scoti pe hartie absorbanta.

noi le-am servit calde cu o salata simpla de spanac.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de biban prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]