Icre de casa

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2014 | 6305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de hering ( cumparare)
  • 2 linguri rase de gris
  • 250 ml ulei
  • 150 ml apa minerala
  • zeama de la o lamaie
  • 250 ml apa
  • o ceapa mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de casa:

Grisul se fierbe in 250 ml apa. Cand este gata se pune la rece. Dupa ce grisul s-a racit bine incepem prepararea icrelor. Intr-un bol punem icrele, grisul fiert si omogenizam bine. Adaugam ulei putin cate putin amestecand continuu. Alternativ adaugam zeama de lamaie si apa minerala. Se amesteca continuu pana la omogenizare. Separat se toaca o ceapa marunt, cat se poate de marunt si se amesteca cu compozitia pregatita mai sus. Se pastreaza la rece si 2-3 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]