Icre de crap

de iry-gabriela in Peste, 15 Apr 2012 | 6872 vizualizari

 

....tot ce este legat de peste imi este pe plac.......

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite de icre de crap,
  • miezul de la 2 felii de paine,
  • o ceasca de lapte,
  • 3 lingurite de sifon,
  • zeama de la 1/2 lamaie,
  • 300 ml ulei,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap:

  • miezul de paine se pune la inmuiat,ijn lapte.  
  • icrele se freaca cu putin ulei,ca la maioneza,apoi se adauga cate putin din miezul de paine,zeama de lamaie,sifon si ulei pana obtinem cantitate dorita,devenind o pasta consinstenta.  
  • optional se poate adauga si ceapa taiata marunt.  
  • se servaste in cupe ornate cu masline si frunze de patrunjel.

TIPS-URI

1

in loc de paine se poate pune 3 lingurite de gris,fiert si racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

iry-gabriela 1

16.04.2012, 10:11

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 10:39

imi place

luitza 1

25.04.2012, 11:59

si eu am facut cu miez de paine inmuiat in lapte si sunt super.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre