Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 16 Feb 2016 | 6005 vizualizari
La ceas de seara pentru cina am pregatit o pulpita de ied la vasul de fonta . Iedul fiind tanar si carnea frageda intr-o ora si jumatate carnea se desprindea de pe os .
9
Bucataras Suprem
Taguri: ied cu legume- la tuci, retete Mancaruri cu carne
de gaby_gabytza 4
de ionix 1
- Andreea - 1
Stefania1964 1
mamaieelena 1
apetisant
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:36
ieri la 19:57
pe 08.08 la 10:13
pe 08.08 la 08:47
pe 08.08 la 08:34
4 comentarii
3 comentarii
3 voturi
vasimur
Bianca_Sacuiu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2204 puncte
Caty 3
1206 puncte
Rocsi 9
216 puncte
Tabita _ 4
200 puncte
cristina1985 4
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!