"Iepuras de la oras"

de theodora in Mancaruri cu carne, 22 Mar 2010 | 4636 vizualizari

 

am glumit cu titlul dar nu am stiut sa-l numesc altfel. Este un fel de stifado

 

INGREDIENTE

  • un iepuras
  • 1kg de ceapa mica rosie sau alba
  • 1 1/2 lg pasta de rosii
  • 1 pahar vin rosu
  • sare piper 2,3 frunze de dafin,ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Iepuras de la oras":

se pune iepurasul taiat in bucati potrivite intr-o cratita cu ulei de masline pana capata putina culoare amestecand mereu.se adauga apoi ceapa,se amesteca si se acopera cratita pt 10 min.dupa...se adauga paharul cu vin sare piper pasta de rosii.se amesteca,se pun 2,3 pahare cu apa  si cateva frunze de dafin.acoperiti cratita si lasati 1h aproximativ la foc mic.pofta mareee!!!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Iepuras de la oras"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2010, 12:47

arata bn, dar mi-ar fi mila sa-l pap

nadina73 1

12.04.2010, 00:00

nici eu nu mananc pusik ,dar arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale In Foi De Varza Murata Cu Costita Afumata