Impletita cu legume si carne

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 20766 vizualizari

 

Aveam prin frigider niste piept de pui, sunculita afumata si altele, asa ca m-am gandit sa fac o placinta cu foietaj din ele.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foietaj Bella
  • 150 gr piept de pui afumat
  • 150 gr costita de porc afumata
  • 200 gr piept de pui proaspat prajit
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 bucati gogosar murat
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita mustar
  • piper
  • cimbru
  • 1/2 legatura marar
  • 2 graunti usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletita cu legume si carne:

Feliem carnea si o punem intr-un bol.

Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni usturoiul curatat.

Gogosarul scurs l-am taiat bucatele mai micute si l-am adaugat in bol.

Amestecam bine ingredientele si le asezonam cu condimentele si mararul tocat.

Batem ouoale bine si oprim putin din ele pentru a unge placinta, iar peste restul adaugam mustarul si faina.

Omogenizam si turnam peste ingredientele din bol.

Fiind atatea ingrediente deja sarate, nu a fost nevoie de un adaos de sare.

Intindem foietajul peste folia in care a fost impachetat si taiem la capete in fasii, iar la mijloc asezam ingredientele. 

Impletim marginile, ungem cu oul oprit cu ajutorul unel pensule si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.

Noi am servit calda alaturi de sos iutica de la Bunatati din natura.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si cascaval ras.

2

Se poate servi cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletita cu legume si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 20:43

arata minunat

Panacris 1

06.02.2014, 15:09

Ce minunăție am ratat!

marcela1979 1

23.04.2016, 18:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Săculeți cu piure de mazăre, somon fume și rucola