Inele de ceapa

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2010 | 7464 vizualizari

 

Am vazut reteta la Lili Musat, m+a tentat, am adaptat si am executat. Interesant rezultat.... Am facut chiar si o poezie.....

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 5o g cascaval ras marunt
  • 1 ou mare
  • 1 lingura cu amidon
  • 2 linguri cu faina
  • 1 varf de lingurita praf de copt
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Se taie ceapa in rondele mai grosute. Se desfac inelele si se lasa pe un servet de hartie.

Se prepara compozitia de pane : se bate bine oul , se adauga 1 lingura de  faina , amidonul si praful de copt  si se amesteca energic ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi laptele, cascavalul ras, sare si piper.

Inelele de ceapa se dau intai prin faina uscata ramasa, apoi se trec prin amestecul de pane. Se prajesc in ulei incins.

TIPS-URI

1

Cascavalul face invelisul crocant la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

30.01.2010, 12:55

vreau sa fac ficat de gasca cred ca ar merge cu inele de ceapa

madi_marin 1

30.01.2010, 13:09

cred ca or sa mearga de minune....

Anamaria7 1

08.02.2010, 21:27

mi-e poftaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi fripti cu parmezan si usturoi