Inghetata cu capsuni

de Miha in Dulciuri, 27 Mai 2010 | 5755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 lingurita miere
  • 500 g capsuni
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capsuni:

Ciocolata se topeste impreuna cu frisca lichida intr-un vas la foc mic. Compozitia se aduce pana la punctul de fierbere, nu se da in clocot. Se omogenizeaza si se lasa la racit.

Capsunile bine spalate si scurse de apa se paseaza in blender. In functie de cat sunt de dulci si in fuctie de gustul fiecaruie, se mai adauga sau nu lingurita de miere.

Dupa ce compozitia de ciocolata s-a racit se adauga piureul de capsuni, se omogenizeaza si se da la congelator pentru cateva ore. Dupa cca 1 ora de congelare, se scoate vasul de la congelator si cu mixerul vertical se sparg acele de gheata.

Se da din nou la congelator pana la congelarea completa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu cremă de ciocolată şi frişcă