Inghetata cu cocos

de mimmi in Dulciuri, 7 Iun 2011 | 5049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte batut,
  • 100 g cocos,
  • 4 galbenusuri,
  • 150 g zahar,,
  • 100 g smantana.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cocos:

Se incalzeste laptele batut fara sa fiarba.

Se adauga cocosul peste lapte si se face un piure.

Galbenusurile se bat spuma cu 10 g zahar.

Se adauga galbenusurile peste lapte si se amesteca incontinuu.

Compozitia se amesteca pe foc pana se ingroasa.

Se adauga restul de zahar si se amesteca pana la dizolvare.

Se lasa la racit dupa care se adauga,amestecand usor smantana si totul se pune la frigider.

Se serveste asa simplu sau cu toppinguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura din pudding cu biscuiti