Inghetata de caise

de mimmi in Dulciuri, 18 Iul 2011 | 5047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 ml lapte
  • 300 ml frisca
  • 150 g caise fara samburi
  • 1 lingura amidon alimentar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Mixam ouale,adaugam laptele caldut si amidonul. Punem cratita pe soba,la foc mica si amestecam cca 10 minute,pana se ingroasa putin. Lasam la racit Intre timp spalam caise si le blenduim. Batem tare frisca. Dupa ce s-a racit crema adaugam piureul de caise,amestecam si pe urma adaugam si frisca. Dam la rece dupa care servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pain perdu