Inghetata de caise

de MotanLaOale in Dulciuri, 10 Iul 2012 | 4870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt grecesc
  • 400 g caise
  • 100 ml frisca lichida dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Caisele se spala, se scot samburii si se fac piure la blender.

Frisca se bate spuma.

Se amesteca frisca cu iaurtul si cu piureul de caise.

Se pune in caserole la congelator.

Din cand in cand se scoate din congeletor si se amesteca.

Este bine sa se scoata din congelator cu 10-15 minute inainte de servire.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]