Inghetata de caise

de Lau in Dulciuri, 16 Iul 2013 | 4033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 caise
  • 2 piersici
  • 100 ml smantana
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Caisele si piersicile se spala,se taie in 2 se scot samburii.

Punem apa intr-o cratita si punem la foc, cand incepe sa fiarba adaugam fructele si lasam sa fiarba putin cat sa se inmoaie.

Le scurgem de apa si lasam sa se raceasca foarte bine.

Le decojim  si le pisam cu furculita pana obtinem un piure.

Mixam frisca,adaugam smantana si piureul de fructe,(daca dorim putem adauga zahar sau miere)omogenizam bine.

Turnam compozitia intr-o caserola si dam la congelator.

Amestecam din ora in ora,cca de 3-4 ori.

Ultima daca cand am amestecat am pus inghetata in pahare si am infipt un bat de inghetata in mijloc,

Eu am amestecat cateva linguri de frisca cu 1 lingura de dulceata de capsuni si am alterat compozitiile

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu banane si mascarpone