Inghetata de ciocolata alba

de Patty in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 3048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata alba;
  • 400 ml smantana pentru frisca;
  • nuca de cocos albastra;
  • bombonele decor;
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de ciocolata alba:

 Intr-o cratita se pun bucatatele de ciocolata alba si apoi se toarna jumatate din cantitatea de smantana.Se pune la foc mic sau baine-marie pana se topeste complet.

    Cand ciocolata alba este topita se adauga si restul de smantana si se introduce la frigider pentru 3-4 ore.Apoi mixam bine compozitia si o introducem la congelator pentru 5-6 ore.

   Inghetata se amesteca la fiecare 30 de minute pentru a sparge acele de gheata care se formeaza si pentru a obtine o textura mai cremoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta dulce