Inghetata de vanilie cu fructe de coacaze

de lia maria in Dulciuri, 21 Apr 2011 | 3826 vizualizari

 

Si pentru ca azi este o zi speciala pentru mine…, va servesc cu drag, o cupa cu inghetata de vanilie si fructe de coacaze.

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 350g zahar
  • 2  budinci vanilie
  • 1L lapte

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de vanilie cu fructe de coacaze:

Separam galbenusele de albuse.

Galbenusele cu 200g zahar le frecam pana devin spuma, apoi adaugam budincile si incet incet incorporam si laptele. Punem compozitia la fiert pana se ingroasa putin, amestecand din cand in cand., dupa care o lasam sa se raceasca.

Separat batem albusurile cu restul de zahar si incorporam bezeaua in prima compozitie.

Punem intr-un recipient cu capac si dam la congelat.

Sevim simpla , cu un toping sau fructe deasupra… oricum e grozava! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de vanilie cu fructe de coacaze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

21.04.2011, 23:18

O minunatie...pentru asa o zi speciala! Lia draga mea...La Muuulti Ani din toata inima! Sa fii fericita! Un Paste cu bucurie iti doresc cu multa liniste in suflet si in viata!

diaconta 1

21.04.2011, 23:19

La multi ani Lia mii de pupici si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata
iar cu inghetata m-ai lovit in punctul sensibil

adry88 1

31.05.2011, 16:23

tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Zebra cu inghetata