Inghetata italiana semifreddo

de tarasmariana in Dulciuri, 20 Iun 2014 | 6412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g de capsuni
  • 250g de frisca 33%
  • 100g de zahar
  • 10g de gelatina
  • 2 albusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata italiana semifreddo:

Se pun capsunile intr-un bol si adaugam 50g de zahar si se blendeaza. Separam ouale de galbenusuri, albusurile le batem cu mixerul pana se ingroasa, se adauga 50g de zahar cate putin si mai mixam pana devine ca o bezea. Adaugam gelatina in crema de capsuni si frisca batuta si amestecam. Se adauga albusurile treptat si se amesteca bine. Invelim 2 cutii cu folie de ciolofan si turnam crema de inghetata si le acoperim tot cu ciolofan. Se introduce in congelator pentru 4 ore, dupa aceea se rastoarna intr-o farfurie si se decoreaza cu capsuni.

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata italiana semifreddo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]