Inghetata Semifreddo

de rodica_m in Dulciuri, 16 Iun 2011 | 7329 vizualizari

 

Este o reteta de inghetata italiana, foarte cremoasa si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca (vegetala sau naturala)
  • 5 oua
  • 150 gr zahar
  • 200 gr capsuni
  • 200 gr visine
  • 3 lingurite cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Semifreddo:

Ouale se separa, se bat albusurile spuma, galbenusurile se bat cu zaharul, se bate frisca.

Se amesteca frisca cu galbenusurile, se adauga albusurile, se omogenizeaza totul atent.

Capsunile se dau prin blender, la fel si visinele.

Compozitia se imparte in 3 parti si se adauga capsunile intr-un bol, visinele in cel de-al doilea, si cacaoa cernuta intr-al treilea.

Se pun caserolele la frigider pt aprox 6 ore.

TIPS-URI

1

Puteti folosi la aceasta reteta orice fel de fructe, alune, ciocolata, sau vanilie.

2

Inghetata cu cacao e mai gustoasa daca puneti in ea ciocolata razuita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Semifreddo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (26)

rodica_m 1

19.06.2011, 18:17

Dia, daca-i asa, trebuie sa te apuci de treaba...

diaconta 1

19.06.2011, 18:18

numa' asa merge? nu pot doar sa mananc?

rodica_m 1

20.06.2011, 08:04

din pacate s-a terminat inghetata....am avut asa multi pofticiosi...n-am stiut cum s-o mai impart... , dar te invit la urmatoarea tura...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]