Inimi de foietaj cu carne si susan

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2017 | 2488 vizualizari

 

Inimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit. Pot fi servite calde sau reci, ca aperitiv, gustare de dupa amiaza sau pot fi luate la pachet in drumetii. Sunt simple si satioase.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 14 inimioare:
  • 1 aluat foietaj 800 g
  • aprox 400 g carne de porc tocata
  • sare si piper
  • 1 ou
  • 1 morcov ras
  • Verdeata:
  • patrunjel si marar
  • In plus:
  • 1 ou pentru uns
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi de foietaj cu carne si susan:

Se lasa aluatul la dezghetat la temperatura camerei.

 Pentru umplutura: se caleste carnea intr-o tigaie cu putin ulei incins, se condimenteaza dupa gust, iar cand se rumeneste bine, se da de pe foc. Dupa ce s-a racit, se incorporeaza oul, morcovul ras si verdeturi tocate marunt.

 Aluatul se intinde cu grija si se decupeaza inimioare cu o forma metalica, se pune cate un pic de umplutura pe o inima si se lipesc inimile cate doua. Se ung cu oul batut bine, se preseaza cu furculita, sa se lipeasca si se presara cu seminte de susan rumenite. Se asaza intr-o tava cu foaie de copt sau folie antiaderenta.

 Se dau la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana se rumenesc (la mine a durat 20-25 de minute). In functie de cum va incap in tava, se obtin 2 tavi.

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

 http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/02/inimi-de-foietaj-cu-carne-si-susan.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi de foietaj cu carne si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele de sarbatoare