Inimioare cu cascaval

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2016 | 9523 vizualizari

 

Daca vreti sa rontaiti ceva weekendul asta, va recomand aceste inimioare cu cascaval. Reteta am preluat-o de la Ligia --> http://www.bucataras.ro/retete/covrigei-cu-cascaval-55366.html
Ies circa 30 de inimioare.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina;
  • 125 g unt;
  • jumatate de plic praf de copt (5 g);
  • sare;
  • 100 g cascaval De Familie de la Delaco;
  • doua linguri smantana;
  • o forma de inimioara pentru decupat;
  • un ou pentru uns;
  • cascaval pentru presarat pe deasupra.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu cascaval:

Faina se amesteca cu untul.

Se adauga praful de copt, cascavalul ras, sarea si smantana si se framanta astfel incat sa se obtina un aluat care sa se poata intinde usor, dar sa nu fie prea moale. Aluatul se pune la frigider pentru 30 de minute.

Dupa aceea, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. 

Aluatul se intinde pe masa de lucru unsa cu ulei cu ajutorul unui sucitor. Se decupeaza inimioarele, care se aseaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se ung cu ou batut, in care se pune un praf de sare, si se presara cascaval ras pe deasupra. Se introduce tava la cuptor, la foc mediu, pana cand se rumenesc usor. Se iau imediat din tava pentru a nu se arde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor