Insalata di pasta

de dentistutza in Paste, 9 Aug 2010 | 5068 vizualizari

 

In Italia se mananca mult, exista multe combinatii bune.Eu am facut cu ce aveam la indemana si nu mi-a parut rau!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. paste scurte (penne rigate sau farfalle)
  • 1 carnat polonez sau 2 cremwursti
  • 2 oua tari
  • 1 catel mare usturoi
  • ulei de masline sau de nuci
  • sare, piper
  • cateva masline sau capere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Insalata di pasta:

Pastele se fierb in apa cu sare. Se scurg bine apoi se adauga polonezul fiert si taiat bucati potrivite, ouale asijderea, usturoiul feliat fin-fin,sarea si piperul.Uleiul se pune treptat, puti cate putin astfel incat sa nu devina prea grasa salata dar nici sa nu fie uscata. Masline  sau capere: optional.

Se gusta si dupa preferinta se poate adauga un pic de otet balsamic sau cateva picaturi de lamaie. Eu nu am pus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Insalata di pasta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza