Invartite cu scortisoara

de Miha in Prajituri, 26 Oct 2011 | 4929 vizualizari

COMENTARII (52)

LUK 1

26.10.2011, 13:01

intru si eu in hora

diaconta 1

26.10.2011, 13:12

ma invart si io p'aci,poate primesc o-nvartitura,doua
lapticul il las Motanului

Miha 1

26.10.2011, 13:30



Ma gandeam eu ca laptele ala o sa ramana pentru Motan. Hai, ca am si o cafea pregatita.

diaconta 1

26.10.2011, 13:53

hai ca vin daca ai si cafeluta poate ti-a mai ramas si ceva ...Sangria de ieri

gaby_duceag 1

26.10.2011, 13:54

uite-o pe miha!

MotanLaOale 1

26.10.2011, 13:56

A venit motanul la laptic .......dar vrea si o invartita ca are scortisoara

brunetica 1

26.10.2011, 13:58

vreau si eu o invartita , arata apetisant si mai au si scortisoara

diaconta 1

26.10.2011, 14:04

Hai Motane,ca te si invartim o tura

deliciousflavours 1

26.10.2011, 14:08

hmmmm....scortisoara

ionela2682 1

26.10.2011, 15:48

Combinatia de aluat ,zahar si scortisoara am incercat-o si eu...http://www.bucataras.ro/retete/spirale-cu-scortisoara-si-stafide-21738.html
nu pot spune ce miros placut era in bucatarie in momentul coaceri...asa ca --vreau si euuu unaaa ... ..ma bag si la topaiala ...!!!

MotanLaOale 1

26.10.2011, 16:07

OK o tura merge

Miha 1

26.10.2011, 16:20

Dia, daca nu mai am Sangria...o dam pe 'coniace"?

Miha 1

26.10.2011, 16:21

Gabi...daaaa... io m-is!! A se citi MISS daaaa?

Miha 1

26.10.2011, 16:22

Bine ai venit Motane... ce-ti servim mai intai? Invartita sau laprticul?

Miha 1

26.10.2011, 16:22

Hai Ancuto si tu la o invartita.

Miha 1

26.10.2011, 16:25

Angela, e tare buna scortisoara ! Si noua ne place!

Miha 1

26.10.2011, 16:27

Ionela bun venit la topaiala.

Lau 1

26.10.2011, 16:38

bune

Adinuta 1

26.10.2011, 16:49

Eu intre timp am framantat aluatul, asa ca in fro' ora iti zic si daca mi-au iesit Crapam de pofta Amu' astept sa creasca mare si gras, sa trec apoi la impaturit si taiat cu ata. Dar de ce musai cu ata? Se tufleste daca folosim cutit?

Rocsi 1

26.10.2011, 16:59

da daaaaaaa o invartita ca in moldova

Miha 1

26.10.2011, 17:07

Lau

Miha 1

26.10.2011, 17:08

Adinuta, cu ata se taie mai repede si straturile sunt bine delimitate.

Miha 1

26.10.2011, 17:09

Rocsi, cine-i din Moldova stie.

mena29 1

26.10.2011, 17:14

Chiar imi era dor de ceva bun facut de tine
Unde mai pui ca tu ne si dai...nu esti zgarcita caaaa...stim noi cine

Rocsi 1

26.10.2011, 17:24

stiu miha si de invartitele de mancat si de cele de batut la podea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu ciocolata si frisca