Izmene intoarse

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 23 Oct 2014 | 26876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 2 oua
  • 2 ling zahar
  • 100 gr apa calda
  • coaja rasa de lamaie
  • un praf de sare
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Izmene intoarse:

Amestecam toate ingredientele si se face un aluat nu foarte tare si il lasam sa se odihneasca 10 minute.Intindem aluatul cu sucitorul pe masa de lucru pe care am presarat faina.Se taie dreptunghiuri,se cresteaza fiecare dreptunghi pe mijloc si se scoate un capat prin taietura din aluat.Se prajesc in ulei incins.Se scot pe prosop de hartie si se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Izmene intoarse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

DenniBia 1

24.10.2014, 21:25

eu stiam ca se numesc ciurigăi

Alexandra Burz 1

01.11.2014, 20:42

AndreeaCiobanu 1

17.10.2018, 17:33

La noi se numesc "pizdulici"(Patarlagele Buzau) 😂😂😂

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de pere