Jeleu de capsuni cu mascarpone, cu Green Sugar

de mirela0911 in Retete diabetici, 27 Mai 2015 | 6724 vizualizari

 

Am folosit din nou Green Sugar pentru ca imi place gustul si are 0 calorii si 0 indice glicemic. A iesit un desert minunat si care se prepara repede!

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 150 g smantana
  • 2 lg Green Sugar
  • esenta de vanilie
  • 400 g capsuni
  • 3 lg Green Sugar
  • 1 lg zeama de lamaie
  • 10 g amidon
  • capsuni si frunze de menta pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de capsuni cu mascarpone, cu Green Sugar:

Se spala capsunii si se curata de codite. Se taie bucatele mai mici, se pun intr-o craticioara impreuna cu Green Sugar si zeama de lamaie si se lasa pe foc sa fiarba aproximativ 5 minute. Amidonul se dizolva in apa, apoi se toarna peste sosul din cratita amestecand repede sa se omogenizeze. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se mixeaza cu blenderul timp de 2 minute cat sa rezulte o pasta omogena. Se lasa deoparte.

Branza mascarpone se mixeaza impreuna cu smantana, Green Sugar si esenta de vanilie pana obtinem o crema pufoasa. 

Se ia cate un pahar si se alterneaza crema de mascarpone cu jeleul de capsuni, pana epuizam toate cele 4 portii. Deasupra se aseaza cate o capsunica si frunza de menta. Inainte de servire se lasa la rece.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de fruct, e la fel de bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de capsuni cu mascarpone, cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]