Jeleu de corcoduse rosii

de iry-gabriela in Dulceata / Gem, 18 Iul 2012 | 5455 vizualizari

COMENTARII (16)

Merisor 1

18.07.2012, 21:18

woow, de corcoduse n-am facut niciodata, super!!!

Panacris 1

18.07.2012, 21:38

Interesant!

iry-gabriela 1

18.07.2012, 21:40

merisor panacris

gaby_duceag 1

18.07.2012, 22:54

nu prea am inteles aici "cand au fiert corcodusele se strecoara si se paseaza bine ,iar zeama obtinuta se pune la fiert cu zaharul. "
-pasta obtinuta,nu?
ca zeama e cea pe care o scurgi

iry-gabriela 1

19.07.2012, 05:25

nu ramaii cu zeama si o parte din pulpa corcoduselor ,restul il arunci

MotanLaOale 1

19.07.2012, 08:49

Lau 1

19.07.2012, 08:56

interesant

mamaieelena 1

19.07.2012, 08:57

bun

laura_n 1

19.07.2012, 09:41

Iri, m-ai cucerit cu asa deliciosenie

Rocsi 1

19.07.2012, 10:51

ce minunat!

diaconta 1

19.07.2012, 10:55

n-am mancat niciodata corcoduse dar cred ca-i foarte bun

Sim0na 1

19.07.2012, 14:19

N-am mancat niciodata.. dar cred ca-i tare bun!
Faina poza de la avatar

Bya Ralu 1

19.07.2012, 15:01

fain

alinutzika 1

19.07.2012, 17:23

faina reteta!

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 19:38

place

iry-gabriela 1

19.07.2012, 20:35

ma bucur ca place si chear va sfatuiesc sa o faceti pt ca va poate ajuta atunci cand nu aveti inspiratie la diverse dulciuri

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Dora