Jeleu de visine

de ionela84 in Dulciuri, 28 Apr 2013 | 12364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g sirop de visine sau compot de visine
  • aproximativ 1 1\2 plic de gelatina
  • frisca pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de visine:

Gelatina se pune pe bain- marine impreuna cu 200 g de sirop si se amesteca pana se topeste.

Se adauga apoi in restul de sirop si se pune la rece pana se incheaga.

TIPS-URI

1

In jeleu mai puteti pune si cateva visine din dulceata sau din compot dar fara samburi

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]