Jumari

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2011 | 4858 vizualizari

 

Am poftit ......si am facut !

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg slanina cruda
  • 1 lingura ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Slanina trebuie sa fie impanata cu carnita sa iasa jumarile mai bune.

Slanina se taie cuburi potrivite.

Intr-un ceaun se pune lingura de ulei si slanina taiata.

La inceput la foc mare se amesteca des sa nu se prinda, iar apoi se potriveste focul si se lasa la prajit pana se rumenesc jumarile.

Se scot jumarile din untura, se scurg bine si se presara cu sare.

Untura se pune la borcan.

Jumarile se mananca ca aperitiv cu ceapa rosie sau usturoi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

28.09.2011, 08:14

mihaelar63 1

06.10.2011, 14:32

Uf , mai am pentru o portie din porcul -bio , adica de la soacra.
Cum sa fac ca vreau sa si slabesc

MotanLaOale 1

06.10.2011, 16:27

este greu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari