Jumari

de nyana in Porc, 22 Dec 2009 | 10708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sare
  • 4 kg slanina cu un pic de carne pe margine
  • 1 mar
  • 1 ceapa
  • un pic de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se taie slanina bucatele mici, si se pune pe foc cu un pic de apa. Se la sa la foc mic pana incepe sa se topeasca grasimea, in amesteca mereu k sa nu se lipeasca si pe la mijlocul prajelii se pune sare dupa gust iar spre sfarsit se pune marul si ceapa  taiate in jumatate. Se poate face varza calita cu jumari sau se pot servi cu usturoi sau muraturi.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]