Jumari (gaigana) cu piept de pui si ardei

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2014 | 3746 vizualizari

 

Un mic dejun bun, sanatos si gustos Preparare usoara

 

INGREDIENTE

  • 150 gr piept pui dezosat
  • 1 ardei gras galben
  • Sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 lingura lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari (gaigana) cu piept de pui si ardei:

Pieptul de pui il taiem bucati mici apoi il punem in uleiul incins la prajit. Adaugam ardeiul feliat si mai lasam putin la prajit. Intre timp ouale le batem cu laptele, sarea si piperul si le turnam peste piept si ardei. Amestecam bine pana se rumenesc ouale, apoi intoarcem pe un platou. Decoram cu rosia feliata si mic dejunul este gata.

Pofta sa fie si de ajutor de asemenea.

TIPS-URI

1

Un mic dejun copios si satios

2

Il recomand cu drag fiindca este super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari (gaigana) cu piept de pui si ardei" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari