Kaltzunakia

de theodora in Piine, 20 Mar 2010 | 4818 vizualizari

 

eu retea o stiu de aici din grecia

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 1 1/2 de faina
  • o cescuta de ulei
  • putin otet
  • apa
  • pt umplut:
  • 1 kg de spanac
  • putina branza moale
  • menta
  • putin marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaltzunakia:

punem faina intr-un bol si facem in mijloc un gol in care punem uleiul si otetul.amestecam si adaugam apa pana devine un aluat pe care putem sa il intindem.il lasam putin deoparte pana pregatim umplutura.spanacul fiert se toaca marunt si se amesteca cu branza,menta si mararul si putina sare.intindem aluatul subtire si cu un pahar il decupam.luam cu lingura din umplutura si punem in rotogoalele de aluat apoi le inpachetam bine.punem uleiul la incins si apoi prajim rotogoalele umplute,le scoatem pe servetele sa se scurga surplusul de ulei si pofta mareee! se servesc  atat calde cat si reci!!!pu

TIPS-URI

1

puteti face in cantitate mai multa si apoi le pastrati la congelator si cand aveti pofta le aruncati direct in tigaie la prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaltzunakia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

12.04.2010, 00:17

as manca , dar sa nu le fac eu genul asta de bucatareala nu e punctul meu forte

adry88 1

13.05.2011, 16:06

gaby_gabytza 1

07.09.2011, 17:12

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine englezeasca cu branza si ceapa