Kievskaia

de Lau in Pui, 28 Mar 2012 | 9961 vizualizari

 

by miha,multumesc pentru reteta nu ma asteptam sa iasa asa de bune

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt aromat
  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • sare
  • faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kievskaia:

 

Pieptul de pui se bate bine si se subtiaza  ca pentru snitele(cand il batem punem o folie alimentara deasupra, astfel evitam sa se rupa pieptul cand i lbatem)

Se sareaza,se adauga o bucata de unt intarit si rulam astfel incat untul sa fie bine impachetat inauntru,

Se trece ruloul prin faina,oul batut,pesmet si repetam inca o data operatiunea,

Se prajeste fiecare rulou in uleiul bine incalzit,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kievskaia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci si piept de pui