Labneh - Crema de iaurt libaneza

de retetepersane in Sosuri, 27 Mai 2011 | 14323 vizualizari

 

Libanezii il numesc "Labneh" sau "Labne", iar alte popoare din Orientul Mijlociu ii spun "Labna" sau "Labni" - Oricum i-am spune, este un "dip" delicios, cremos si foarte usor de facut din iaurt scurs.
Se pune iaurtul intr-o strecuratoare sau tifon cu un vas dedesubt in care sa se scurga zerul si se da la frigider peste noapte.

 

INGREDIENTE

  • Iaurt Numa' Bun de la Napolact
  • verdeturi
  • zaatar 
  • paprila
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Labneh - Crema de iaurt libaneza:

Se pune iaurtul intr-o strecuratoare sau tifon,  cu un vas dedesubt in care sa se scurga zerul si se da la frigider peste noapte. In cazul in care puneti iaurtul in strecuratoare acoperiti-l cu folie de plastic cand il bagati in frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Labneh - Crema de iaurt libaneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

retetepersane 1

29.05.2011, 10:20

Cris2711 1

29.05.2011, 13:56

Ce deliciu

retetepersane 1

29.05.2011, 17:06

Mihaela, povestesti foarte frumos si cu multa pasiune despre mancarea din Iordania. Eu am vazut intr-o revista ca e foarte frumos acolo, mai ales la Marea Moarta. Mi-as dori sa ajung acolo intr-o zi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maioneza fara oua