Langosi cu branza si marar

de pity19 in Piine, 9 Apr 2014 | 10477 vizualizari

 

Am facut si langosi cu telemea de vaca sarata amestecata cu branza topita aromata cu ciuperci!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • un cub drojdie
  • o lg sare
  • un varf lg zahar
  • apa
  • telemea de oaie sarata
  • un ou
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza si marar:

 Intr-un castron punem faina , sarea,zaharul , oul , drojdia dizolvata in apa calda ;

Amestecam bine cu o lg de lemn ; Amestecand continuu adaugam apa cat cuprinde ;

Acoperim cu un prosop , si dam la cald timp de 60 de minute ;

Pregatim masa de lucru , ungem cu ulei , rupem o bucata de aluat , intindem , taiem in 4 , pe fiecare bucata punem branza si marar ( branza o dam pe razatoare , mararul il tocam marunt si amestecam ) , invelim fiecare bucata ; Luam o tigaie cu ulei si o dam la incins la foc mediu ; Punem fiecare bucata de aluat in tigaie , lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti si scoatem pe o farfurie ;

Lasam putin sa se raceasca si servim ; In acest mod continuam si cu restul de aluat!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]