Sosul de carne - Calim ceapa in uleiul incalzit putin dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat. Adaugam 1/2 cana de apa si lasam sa fiarba. Cand a inceput sa scada apa adaugam carnea tocata si amestecam. Adaugam vinul si condimentele dupa gust, sare, piper si busuioc. Amestecam din cand in cand pana se evapora vinul.
Sosul Bechamel - Intr-o cratita topim untul si adaugam faina. Amestecam continuu cca 1-2 minute (cat sa se prajeasca un pic). Adaugam laptele caldut si amestecam cu telul incontinuu in cratita pana incepe sa se ingroase. Luam de pe foc si condimentam cu condimente dupa gust.
Intr-o tava termorezistenta ungem cu unt asezam un rand de foi un strat de sos de carne si deasupra sos de Bechamel. Dupa deasupra adaugam cascaval ras si iar adaugam un strat de foi-strat de sos de carne-sos Bechamel si cascaval ras.Iar la final mai adaugam un strat de foi. Batem cele 2 oua bine si turnam deasupra adaugam cascaval ras si dam la cuptor cca 40 min