Sosul de rosii-adaugam uleiul in tigaie,adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin,adaugam usturoiul pisat si rosiile zdrobite,condimentam cu sare si piper dupa gust,lasam la foc mic pana se formeaza ca un sos,la final punem busuiocul,
Punem apa si sare intr-o cratita,cand fierbe apa adaugam foile de lasagna si lasam sa fiarba ca 3-5 min sa fie al dente(cat sa putem sa le rulam,eu am adaugat cate 3 foi in oala)
Le scoatem pe o hartie de copt(aliniate)fara sa le clatim cu apa.
Intr-un vas radem branza,adaugam ouale,piper si sare dupa gust(eu nu am mai adaugat sare in branza)amestecam bine.
Rosiile le taiem felii potrivite.
Pe fiecare foaie adaugam cate 1-2 linguri de branza,adaugam 2 felii de rosii si deasupra busuioc,dupa care rulam cat mai strans.
Asezam in tava unsa cu unt,adaugam sosul de rosii deasupra(acoperind si marginile ca sa nu se usuce in timpul coacerii)adaugam cascavalul ras(eu am adaugat si un pic de busuioc uscat si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos deasupra.