Lasagna cu branza

de Lau in Lasagna, 16 Iul 2013 | 7628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 foi de lasagna
  • 2 oua
  • 3 rosii medii
  • busuioc
  • 125 g brie
  • 120 g camembert
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval
  • Sos de rosii
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu branza:

Sosul de rosii-adaugam uleiul in tigaie,adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin,adaugam usturoiul pisat si rosiile zdrobite,condimentam cu sare si piper dupa gust,lasam la foc mic pana se formeaza ca un sos,la final punem busuiocul,

Punem apa si sare intr-o cratita,cand fierbe apa adaugam foile de lasagna si lasam sa fiarba ca 3-5 min sa fie al dente(cat sa putem sa le rulam,eu am adaugat cate 3 foi in oala)

Le scoatem pe o hartie de copt(aliniate)fara sa le clatim cu apa.

Intr-un vas radem branza,adaugam ouale,piper si sare dupa gust(eu nu am mai adaugat sare in branza)amestecam bine.

Rosiile le taiem felii potrivite.

Pe fiecare foaie adaugam cate 1-2 linguri de branza,adaugam 2 felii de rosii si deasupra busuioc,dupa care rulam cat mai strans.

Asezam in tava unsa cu unt,adaugam sosul de rosii deasupra(acoperind si marginile ca sa nu se usuce in timpul coacerii)adaugam cascavalul ras(eu am adaugat si un pic de busuioc uscat si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu spanac si ricotta