Lasagna cu mozzarella si vinete

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 4227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 vinete alungite
  • 500g mozzarella Cucina Granarolo
  • 500 g sos de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc
  • 100 g Parmigiano Reggiano Granarolo
  • ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu mozzarella si vinete:

Taiati vinetele in felii cu grosimea de 3-4 mm. Caliti-le in ulei pe ambele parti, scurgeti-le pe un prosop de hartie si apoi condimentati-le cu sare.Intr-o cratita amestecati sosul de rosii cu ulei de masline, sare, usturoi si fruze de busuioc. Puneti pe foc timp de 10 minute.Ungeti cu ulei de masline un vas termorezistent. Asezati in vas un strat de vinete, un strat de sos de rosii, un strat de mozzarella Granarolo, un strat de parmigiano reggiano Granarolo ras si cateva fruze de busuioc. Continuati sa suprapuneti straturi pana cand umpleti tava. Se coace la cuptor, la 190ºC timp de 40 de minute. Decorati cu cateva fruze de busuioc si serviti cald.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu mozzarella si vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare de vinata sau dovlecel