Lecso omleta ungureasca

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2014 | 6242 vizualizari

 

O mancare care imi aduce aminte de copilarie. Bunica mi-o facea adesea. Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa
  • 4 rosii coapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lecso omleta ungureasca:

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeiul se curata si se taie patratele.

Rosiile se taie cubulete.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa 2-3 minute.

Se pune si ardeiul si se caleste 5-6 minute.

Se adauge si rosiile tocate, se amesteca bine si se lasa sa scada toata zeama.

Se bat ouale cu sare si piper si se toarna in tigaie.

Se amesteca si se prajeste pana este oul facut cum va place.

Se mananca cu rosii sau salata dupa preferinta.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lecso omleta ungureasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]